Skip to main content

Infra Relatiedagen Hardenberg 2024

By 23 januari 2024Nieuws

Infra Relatiedagen Hardenberg

Infra Relatiedagen Hardenberg

Voor samenwerking in de grond-, weg- en waterbouw

6, 7 & 8 februari 2024 | 13:00 – 21:00

 

Stichting Grond’g introduceert in samenwerking met haar partners, waaronder ConstructNorth BV,  netbeheerders en aannemers, een Ondergrondse Infra Plein op de vakbeurs Infra Relatiedagen in Evenementenhal Hardenberg.

Op dit plein van maar liefst 600 vierkante meter worden demonstraties, speeddates, vacatures en netwerkmogelijkheden aangeboden.

Stichting Grond’g en haar partners willen met dit plein de branche in een positief daglicht zetten en nieuwe instromen voor het vak van ondergrondse infrastructuur stimuleren om na hun opleiding een baan in deze industrie te vinden.

 

Met het Ondergrondse Infra Plein willen de initiatiefnemers de gehele branche promoten. Ook willen ze aan scholieren/studenten van opleidingen in civiele techniek en grond-, weg- en waterbouw duidelijk maken dat zij onmisbaar zijn als werknemer van de toekomst om de energie- en watertransitie te realiseren. Op het Ondergrondse Infra Plein worden bezoekers op speelse wijze geënthousiasmeerd voor het vak door tal van demonstraties, speeddates etcetera. Ze ontmoeten hier potentiële werkgevers en in de praktijksessies ontdekken ze wat grondbouw/ondergrondse infra inhoudt.

 

Link naar registratie