Skip to main content

PARTNERS:

Wij werken onder andere samen met:

OVER ONS:

ConstructNorth

ConstructNorth is gespecialiseerd in de ondergrondse infra. Wij richten ons op de dienstverlening in de kabel en leiding branche. Kabels en leidingen voor de distributie en het transport van water, gas, warmte, glasvezel en datakabels.

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en een vakkundige aanleg en begeleiding van kleine en grote projecten. Dat is de verdienste van al onze medewerkers. Wij bieden onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, zijn flexibel, denken in mogelijkheden, oplossingen en kansen.

20+

ERVARING

70+

PERSONEEL

100+

PROJECTEN

100%

PASSIE VOOR INFRA

NorthGroup B.V

Jarenlange ervaring zorgt er voor dat wij garant staan voor een vakkundige aanleg en begeleiding van projecten. Northgroup staat in direct contact met alle geledingen binnen de ondergrondse infra, zoals netbeheerders, aannemers en overheid. Hierdoor weten wij wat er speelt in de markt.

ConstructNorth

ConstructNorth staat in direct contact met alle geledingen binnen de ondergrondse infra, zoals netbeheerders, aannemers en overheid. Hierdoor weten wij wat er speelt in de markt.

Ook partner worden?

Heeft u als ondernemer een vraag voor of interesse in ConstructNorth? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.