Skip to main content

De Safety Culture Ladder (SCL)

De Safety Culture Ladder is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag binnen bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De SCL is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig en gezond te werken. Bij het bereiken van de Safety Culture Ladder TREDE 4 neemt de organisatie verantwoordelijkheid met betrekking tot veilig werken, onder andere door het invoeren van veiligheidsregels.
ConstructNorth is gecertificeerd voor trede 4. De komende jaren gaan wij er hard aan werken om veiligheidsbewustzijn en gedrag door het hele bedrijf verder te ontwikkelen.

CO2-Prestatieladder

Binnen ConstructNorth zijn we bewust bezig met het verminderen van onze CO2-uitstoot.

De CO2-Prestatieladder is een instrument om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen te stimuleren tot CO2-bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat daarbij met name om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van materialen en het gebruik van duurzame energie.

ConstructNorth is gecertificeerd voor niveau 3 op de CO2 prestatieladder, de komende jaren gaan wij voortvarend aan de slag om de uitstoot van CO2 nog verder terug te dringen.

Certificeringen

NorthGroup B.V. VCA**2017/6.0
NorthGroup B.V. ISO 9001:2015
NorthGroup B.V. CKB
NorthGroup B.V. VCA002 Beleidsverklaring
Safety Culture Ladder
NorthGroup Certificaat Co2 Prestatieladder-ConstructNorth

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat is een checklist en bedoeld om veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het VCA-certificaat bestaat al sinds 1994 en voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in Europese normen. Door middel van deze Vca-certificering tonen wij aan, dat ConstructNorth werkt volgens deze eisen, die worden gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Ook partner worden?

Heeft u als ondernemer een vraag voor of interesse in ConstructNorth? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.