Openingstijden:Ma - Vrij 09.00 - 16.00 Bel Ons: +31 (0)50 721 01 00

Werken bij ConstructNorth


Gasmonteurs

Voor een uitdagende functie in de omgeving van Noord-Nederland (Groningen, Drenthe en Friesland) zijn wij op zoek naar gasmonteurs.
Door jouw vakmanschap zorg jij ervoor dat de leidingen in goede technische staat zijn en blijven.

Je werkt in een kleine georganiseerde onderneming waar ieder een gezicht heeft en geen nummer is. Het met elkaar gevoel is bij ons een belangrijk gegeven. Wij werken voornamelijk in het Enexis gebied bij de aanleg en sanering van hoofd dienstleidingen en huis aansluiting/sanering. Wil jij ons team komen versterken en denk je dat een familie onderneming bij jou past dan is dit je kans!

Wij verwachten van de monteur gas:

Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de infratechniek als monteur gas, water en/of warmte.
Je bent in het bezit van een MBO 3 diploma richting werktuigbouwkunde of infratechniek.
Je bezit het VIAG STIPEL certificaat.
Je hebt een aanwijzing AVP.
Je hebt een VEWA certificaat.
Je hebt het VCA certificaat.
Je hebt het BHV certificaat.
De vacature eisen zijn opgesteld als een richtlijn, wij beseffen ons dat je de vacature waarschijnlijk wel interessant vindt, maar misschien niet helemaal aan de eisen voldoet.
Wij van ConstructNorth kijken vooral naar je cv, en gelukkig zien wij met regelmaat toch mogelijkheden om je te bemiddelen naar deze functie.
Laat je dus niet afschrikken om te reageren. Zet ons maar aan het werk, want daar zijn wij uiteindelijk voor. Om jou aan het werk te helpen.
Wanneer jij bijvoorbeeld niveau 3 hebt afgerond terwijl wij niveau 4 vragen zouden wij wellicht kunnen afspreken dat jij niveau 4 op onze kosten gaat afronden. Learning on the job is bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

Als jij dit ziet zitten dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

Word jij onze nieuwe collega, dan bieden wij jou naast een marktconform salaris en standaard een premievrij pensioen, een aantal persoonlijk samen te stellen mogelijkheden zoals:

Korting op het privé leasen van een auto
Extra vakantie/ ADV dagen
Opleidingsmogelijkheden.
Daarnaast vinden wij naast hard werken, een leuke werksfeer en ontspanning ook erg belangrijk. Daarom organiseren wij elk jaar diverse uitjes. Kortom, bij ConstructNorth zit je goed.

LOCATIONS

We Are Everywhere

GET IN TOUCH

Volg onze activiteiten

ConstructNorth is gespecialiseerd in de ondergrondse infra. Wij richten ons op de dienstverlening in de kabel en leiding branche.