Openingstijden:Ma - Vrij 09.00 - 16.00 Bel Ons: +31 (0)50 721 01 00

Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.
kabel.jpg

In september starten twee van onze werknemers met de opleiding BEI VP LS netten bij de GOA infra opleidingen. In de afgelopen jaren hebben wij al verschillende jongens opgeleid van grondwerker tot VP of AVP monteur voor Gas, Water en Warmte distributie en of Elektrotechniek.


1620027300146.jpg

Afgelopen week zijn wij geaudit voor de her certificering van ons VCA systeem. Met trots kunnen we vertellen we dat we deze zonder enige afwijkingen hebben afgerond. Wij zijn nu VCA** 2017/6.0 gecertificeerd. #Constructnorth #welovetheinfra #veiligwerken #vca #energietransitie


MG_9542-1280x1690.jpg

ConstructNorth heeft vandaag met Control Union een overeenkomst gesloten voor de audits van de Safety Culture Ladder, Original trede 3 voor de duur van 3 jaar. De Safety Culture Ladder gaat over de veiligheidscultuur binnen een organisatie. Veiligheidscultuur is het gedrag van mensen over veiligheid en veiligheidsbewustzijn. ConstructNorth vind het als jonge veiligheidsbewuste organisatie- belangrijk om onze veiligheidscultuur te laten toetsen en ons voor de Safety Culture Ladder te certificeren.


Foto-1-1280x960.jpeg

Wij hebben de eerste Wacker Neuson ET42 van Nederland in ontvangst mogen nemen van Wacker Neuson Beilen. Voor het transport van deze kraan hebben wij een tractor met aanhanger aangeschaft. Wij zullen deze combinatie gaan in zetten op onze hoofdleiding projecten.


LOCATIONS

We Love The Infra
GET IN TOUCH

Volg onze activiteiten

ConstructNorth is gespecialiseerd in de ondergrondse infra. Wij richten ons op de dienstverlening in de kabel en leiding branche.